Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Jungledag 2021

De Jungledag is de regioactiviteit voor alle welpen waarin minimaal 150 welpen deelnemen. Doe jij met jouw speltak mee aan de Jungledag? Dan organiseer je een klein deel van deze dag. Wie wat doet wordt onderling afgestemd. 

Voor de Jungledag is een spelbrochure opgesteld door Scouting Nederland. Deze gebruiken we als handvat bij de organisatie. Naast spelsuggesties staat hierin ook het themaverhaal die als rode draad dient. Dit jaar is het thema De Rontjie van Afrika

Er is iets vreemds gespot in de Jungle. Niemand weet wat het is. Is het een beest? Is het een rots? De Jungledieren gaan op onderzoek uit en belanden in Afrika! Samen met hun Afrikaanse tegenhangers moeten ze uitzoeken hoe ze terug naar huis kunnen.

In 2021 vindt de Jungledag plaats op zaterdag 12 juni. Tijd van 10:30 - 14:00. De locatie wordt met de deelnemende speltakken onderling afgesproken. 

Voor meer informatie neem je contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Activiteiten van de Regio

Jaarlijks wordt
samen met
verschillende groepen
uit de regio activiteiten georganiseerd voor Bevers (5-7), Welpen (7-11), Scouts (11-15), Explorers (15-18) en Roverscouts (18-21)