Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Bever-doe-dag

De Bever-doe-dag is de regioactiviteit voor alle bevers van Regio Lek- en IJsselstreek. Jaarlijks doen minimaal 100 bevers mee. Doe jij met jouw speltak mee aan de Bever-doe-dag? Dan organiseer je een klein deel van deze dag. Wie wat doet wordt onderling afgestemd. 

Voor de Bever-doe-dag is een spelbrochure opgesteld door Scouting Nederland. Deze gebruiken we als handvat bij de organisatie. Naast spelsuggesties staat hierin ook het themaverhaal die als rode draad dient: 

Stanley Stekker heeft nieuwe robots gemaakt. Elke robot lijkt op een bewoner uit Hotsjietonia, alleen heeft Stanley de robots nog niet onder controle en de afstandsbediening werkt niet! Stanley vraagt de bevers hem te helpen bij het repareren van de robots. Gaat het ze lukken?

In 2021 vindt de Bever-doe-dag plaats op zaterdag 19 juni. Locatie en tijd nog onbekend.

Meer informatie volgt.

Voor meer informatie neem je contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Activiteiten van de Regio

Jaarlijks wordt
samen met
verschillende groepen
uit de regio activiteiten georganiseerd voor Bevers (5-7), Welpen (7-11), Scouts (11-15), Explorers (15-18) en Roverscouts (18-21)